Σελίδες

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«Αν δεν δεις και την αστεία πλευρά των γεγονότων την έχεις βάψει»

Απλές λύσεις για την κρίση!!
Οι λύσεις είναι απλές, για έξοδο από την κρίση, που μας ταλαιπωρεί πάνω από έξι χρόνια. Απορώ που δεν τις είχαμε σκεφτεί από την αρχή!
Τι ξερόλες, είμαστε σαν λαός!!! Χρειάστηκε να πάθουμε του Χριστού τα πάθη για να φτάσουμε να καταλάβουμε ότι τα πράγματα είναι απλά. Τι ήθελε αυτός ο ΓΑΠ και μας έφερνε ΔΝΤ και τους υπόλοιπους της Τρόικα; Αφού λεφτά υπάρχουν!!!!
Είναι τα 600 δις του Εθνικού ευεργέτη Σώρα συν τα 74 δις του ΑΕΠ από τα 190 δις που παράγουμε και δεσμεύουν τα Μνημόνια για τα τοκοχρεολύσια, κάνουμε και την πατριωτική Τράπεζα και τα βάζουμε μέσα.
Η σειρά των λύσεων είναι απλή : φέρνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, σκίζουμε τα μνημόνια, πληρώνουμε αν θέλουμε το χρέος, έτσι και αλλιώς 674 δις μείον 300 δις του χρέους πάλι 374 δις μένουν για την Ανάπτυξη. Άρα λεφτά υπάρχουν!!!
Καλά τι θέλουν αυτοί οι Φραγκολεβαντίνοι και επιμένουν τόσο πολύ ότι υπάρχει χρηματοδοτικό κενό 2014 – 2015. Αυτά είναι παραμύθια για να μας πάρουν το οικόπεδο κοψοχρονιά, ενώ εμείς έχουμε τα λεφτά να το κτίσουμε μόνοι μας. Με σεβασμό μάλιστα στο περιβάλλον.
Επίσης θα φέρουμε τις συντάξεις και τις δαπάνες ξανά στη προ–κρίση περίοδο. Τύφλα να έχει η κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή του Ακούραστου. Αλήθεια δεν αντιλήφθηκα στην κόντρα Εκάλης - Στουρνάρα για το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας, τι θέση πήρε, στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί ψήφοι υπάρχουν και στη Εκάλη, και μάλιστα προς το παρών τουλάχιστον δηλώνουν Νεοδημοκράτες, όμως είναι έτοιμοι να μεταναστεύσουν λόγο ΦΑΠ. Η κυβέρνηση Α. Τσίπρα των δεκαπενταμελών, παρντόν του υποψήφιου Επιτρόπου, θα μας τραγουδά εκτός των άλλων, όλες τις μέρες το BELLA CIAO γιατί εκτός από την νωπή λαϊκή εντολή χρειάζεται και επαναστατική γυμναστική. Και έτσι μένουμε στο ΕΥΡΩ μόνο με την μαγκιά μας. Ανεξάρτητα αν μας κρεμάσουν στα «μανταλάκια». Για τα «μανταλάκια» πρέπει να ρωτήσουμε το Ε. Βενιζέλο τι εννοεί; Γιατί για να είμαι ειλικρινής, δεν το ξέρω. Και η αλήθεια είναι ότι αυτός λόγο πολύμηνης εμπειρίας από διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μας, κάτι ξέρει από «μανταλάκια». Είδατε όλα, πόσο απλά είναι, εκτός το τελευταίο με τα «μανταλάκια»!!!


Ο πανεπιστήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου