Σελίδες

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Μακεδονία είναι μια γεωγραφική περιοχή

Αναπροσδιορίστηκε «λαϊκή συνέλευση» ,επικαλούμενη μάλιστα το σύνταγμα!

Αποφασίζει και εντέλλεται

«Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων του Λαού» για το μονοπώλιο του ονόματος «Μακεδονία» που ταυτίζεται με το όνομα «Ελλάς» … « ο Λαός δεν θα μείνει απαθής και θεατής», ως προς το εσωτερικό πιθανό να συμβεί τόσες ανατροπές έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια, τι μια παραπάνω. Τι θα γίνει όμως ως προς το εξωτερικό; Ασφαλώς δεν μιλάμε για την μικροσκοπική γείτονα χώρα την πρώην Μακεδονία των Σκοπών, όπως λέγεται εδώ και χρόνια. αλλά αναφερόμαστε στις 140 χώρες μεταξύ αυτών τις ΗΠΑ, την Ρωσία, την Κίνα κλπ που την έχουν αναγνωρίσει με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Μήπως κάτι δεν πάει καλά στην χώρα μας; Και οφείλουμε σαν λαός και πολιτικό σύστημα να το αλλάξουμε. Μήπως πραγματικά αποτελούμε τα «Κακομαθημένα Παιδιά της Ιστορία» και θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε ότι δεν υπάρχουν «εθνικά δίκαια αλλά μόνο εθνικά συμφέροντα» όπως έλεγε και Ε. Βενιζέλος.
Η χώρα έχει ανάγκη να ξεπεράσει την δεινή οικονομική κρίση που την ταλανίζει εδώ και μια δεκαετία και να επικεντρωθεί στη ανασυγκρότηση και στην οικονομική της ανάπτυξη. Προϋποθέσεις είναι η σταθερότητα η ασφάλεια, η ενότητα και οι καλές σχέσεις με του γείτονες και οι προώθηση της οικονομικής συνεργασίας, έτσι που να μπορέσουμε   να γίνουμε μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα.

Δεν χρειαζόμαστε νέους δούρειους ίππους τύπου των πέντε (5) που ήταν οι ομιλητές και οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου που κινητοποίησαν 1500 λεωφορείων από αρκετές περιοχές της χώρας  για την μεταφορά κόσμου στη Θεσσαλονίκη,  δεν θυμίζει και τόσο «αυθόρμητη λαϊκή κινητοποίηση»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου